Результаты исследовании актинидии
pdf (Грузинский)

Как цитировать

Дзнеладзе, З., Гаприндашвили, И., Дзнеладзе, Г., & Мурцхваладзе, Ж. (2001). Результаты исследовании актинидии. საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე, 8, 92-94. https://papers.4science.ge/index.php/bgaas/article/view/261

Аннотация

Впервые авторами статьи зафиксировано содержание валериановой кислоты в плодах и листьях актинидии. Разработанные технологии получения экстрактов из плодов и листьев актинидии, рекомендуется как для обогащения пищевых продуктов, так и для лечебно- профилактического применения.

 
pdf (Грузинский)

Библиографические ссылки

მ.პაპაშვილი., მ. წილოსანი. აქტინიდიის ნაყოფების ბიოქიმიური გამოკვლევა. ჟურნალი "სუბტროპიკული კულტურები" N 1-2., 1993., გვ. 95-98

გ. ძნელაძე., გ. ფრუიძე. შავი ჩაის შაქრიანი თხევადი კონცენტრატის გამდიდრება ჩინური აქტინიდიისა და ფეიხოა ნაყოფების დამატებით. "ახალგაზრდა აგრარიკოს მეცნიერ მუშაკთა და ასპირანტთა სამეცნიერო შრომების კრებული. თბილისი 1999 წ., წიგნი II, ტომი II, გვ. 199-203

ცანავა ვ., გაფრინდაშვილი ი., ძნელაძე ზ., & მურცხვალიძე ჟ. (1999). აქტინიდიის გამოყენების შესაძლებლობა მედიცინაში. საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე, 6, 57-58.