Как цитировать
მამულაიშვილი ტ., გაფრინდაშვილი ი., & ლაზიშვილი ლ. (2006). ჩაის პერსპექტიული ჰიბრიდების ზოგიერთი ბიოქიმიურ მახასიათებელთა მაჩვენებლების შესწავლა. საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე, 18, 178-181. https://papers.4science.ge/index.php/bgaas/article/view/258
Аннотация
*
Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)
- Валериан Цанава, Инга Гафриндашвили, Зураб Дзнеладзе, Жужуна Мурцхаладзе, Возможность использования актинидии в медицине , საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე: № 6 (1999)
- ინგა გაფრინდაშვილი, ტარიელ მამულაიშვილი, ვერა ბოლქვაძე, ზურაბ ძნელაძე, აქტინიდიისა და მწვანე ჩაის გამოყენებით სხვადასხვა სახის საკონსერვო პროდუქტების ტექნოლოგიური პარამეტრების გამოკვლევა , საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე: № 18 (2006)
- Леван Лазишвили, Автандил Цинцлиладзе, Инга Гаприндашвили, Производство пюреобразных консервов для детского питания на основе лавровишни и черники , საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე: № 7 (2000)
- Зураб Дзнеладзе, Инга Гаприндашвили, Гоча Дзнеладзе, Жужуна Мурцхваладзе, Результаты исследовании актинидии , საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე: № 8 (2001)