როგორ უნდა ციტირება
მამულაიშვილი ტ., გაფრინდაშვილი ი., & ლაზიშვილი ლ. (2006). ჩაის პერსპექტიული ჰიბრიდების ზოგიერთი ბიოქიმიურ მახასიათებელთა მაჩვენებლების შესწავლა. საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე, 18, 178-181. https://papers.4science.ge/index.php/bgaas/article/view/258
ანოტაცია
*
ამ ავტორ(ებ)ის ყველაზე წაკითხვადი სტატიები
- ვალერიან ცანავა, ინგა გაფრინდაშვილი, ზურაბ ძნელაძე, ჟუჟუნა მურცხვალაძე, აქტინიდიის გამოყენების შესაძლებლობა მედიცინაში , საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე: No. 6 (1999)
- ინგა გაფრინდაშვილი, ტარიელ მამულაიშვილი, ვერა ბოლქვაძე, ზურაბ ძნელაძე, აქტინიდიისა და მწვანე ჩაის გამოყენებით სხვადასხვა სახის საკონსერვო პროდუქტების ტექნოლოგიური პარამეტრების გამოკვლევა , საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე: No. 18 (2006)
- ლევან ლაზიშვილი, ავთანდილ ცინცქილაძე, ინგა გაფრინდაშვილი, წყავისა და მოცვის ბაზაზე ბავშთა კვების პიურეების წარმოება , საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე: No. 7 (2000)
- ზურაბ ძნელაძე, ინგა გაფრინდაშვილი, გოჩა ძნელაძე, ჟუჟუნა მურცხვალიძე, აქტინიდიის კვლევის შედეგების შესახებ , საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე: No. 8 (2001)