The study of technological parameters of various canned products produced from kiwi and green tea plants
pdf (Georgian)

How to Cite

Gaprindashvili, I., Mamulaishvili, T., Bolkvadze, V., & Dzneladze, Z. (2006). The study of technological parameters of various canned products produced from kiwi and green tea plants. Bulletin of Georgian Academy of Agricultural Sciences, 18, 175-177. https://papers.4science.ge/index.php/bgaas/article/view/257

Abstract

*

pdf (Georgian)

References

პაპიძე ი. კივი (Actinidia), ჟ, "მეცნიერება“ ქ. ბათუმი 1998 წ.

ჩხაიძე გ. ჟ. "სოფლის მეურნეობის კულტურები“ თბილისი 1966 წ.

გაფრინდაშვილი ი. (1994). საბავშვო და დიეტური ჩაის პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური რეგლამენტების გამოკვლევა. სადისერტაციო ნაშრომი.