აქტინიდიისა და მწვანე ჩაის გამოყენებით სხვადასხვა სახის საკონსერვო პროდუქტების ტექნოლოგიური პარამეტრების გამოკვლევა

Как цитировать

გაფრინდაშვილი ი., მამულაიშვილი ტ., ბოლქვაძე ვ., & ძნელაძე ზ. (2006). აქტინიდიისა და მწვანე ჩაის გამოყენებით სხვადასხვა სახის საკონსერვო პროდუქტების ტექნოლოგიური პარამეტრების გამოკვლევა. საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე, 18, 175-177. https://papers.4science.ge/index.php/bgaas/article/view/257

Аннотация

*

Библиографические ссылки

პაპიძე ი. კივი (Actinidia), ჟ, "მეცნიერება“ ქ. ბათუმი 1998 წ.

ჩხაიძე გ. ჟ. "სოფლის მეურნეობის კულტურები“ თბილისი 1966 წ.

გაფრინდაშვილი ი. (1994). საბავშვო და დიეტური ჩაის პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური რეგლამენტების გამოკვლევა. სადისერტაციო ნაშრომი.