აქტინიდიისა და მწვანე ჩაის გამოყენებით სხვადასხვა სახის საკონსერვო პროდუქტების ტექნოლოგიური პარამეტრების გამოკვლევა

როგორ უნდა ციტირება

გაფრინდაშვილი ი., მამულაიშვილი ტ., ბოლქვაძე ვ., & ძნელაძე ზ. (2006). აქტინიდიისა და მწვანე ჩაის გამოყენებით სხვადასხვა სახის საკონსერვო პროდუქტების ტექნოლოგიური პარამეტრების გამოკვლევა. საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე, 18, 175-177. https://papers.4science.ge/index.php/bgaas/article/view/257

ანოტაცია

*

წყაროები

პაპიძე ი. კივი (Actinidia), ჟ, "მეცნიერება“ ქ. ბათუმი 1998 წ.

ჩხაიძე გ. ჟ. "სოფლის მეურნეობის კულტურები“ თბილისი 1966 წ.

გაფრინდაშვილი ი. (1994). საბავშვო და დიეტური ჩაის პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგიური რეგლამენტების გამოკვლევა. სადისერტაციო ნაშრომი.