№ 18 (2006)
საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე
საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მოამბე
მთავარი
Текущий выпуск
Найти
Архивы
Регистрация
Вход
##plugins.themes.healthSciences.language.toggle##
Русский
Английский
Грузинский
Регистрация
Вход
##plugins.themes.healthSciences.language.toggle##
Русский
Английский
Грузинский
№ 18 (2006)
##plugins.themes.healthSciences.currentIssuePublished##
Articles
ინგა გაფრინდაშვილი, ტარიელ მამულაიშვილი, ვერა ბოლქვაძე, ზურაბ ძნელაძე (Автор)
175-177
აქტინიდიისა და მწვანე ჩაის გამოყენებით სხვადასხვა სახის საკონსერვო პროდუქტების ტექნოლოგიური პარამეტრების გამოკვლევა
pdf (Грузинский)
ტარიელ მამულაიშვილი, ინგა გაფრინდაშვილი, ლევან ლაზიშვილი (Автор)
178-181
ჩაის პერსპექტიული ჰიბრიდების ზოგიერთი ბიოქიმიურ მახასიათებელთა მაჩვენებლების შესწავლა
pdf (Грузинский)
×
Имя пользователя
*
Обязательно
Пароль
*
Обязательно
Забыли пароль?
Запомнить меня
Войти в систему
##plugins.themes.healthSciences.register.noAccount##
##plugins.themes.healthSciences.register.registerHere##